• 研究

發表文章及出版刊物

The Hong Kong Maritime Museum - Art of Asia

The last thirty years have seen a huge increase in the number of maritime museums around the world. Some are housed in historic or replica ships; other – likes the Macau Maritime Museum – are located in buildings that resemble ships if you stand in the right spot. Some are modern and purpose-built, while others occupy old buildings of every kind...

Published in Art of Asia (Jul-Aug 2017). Authored by Patrick Conner.